In midden Nederland is ons dynamisch bedrijf, de Groot b.v., met ruim 75 jaar ervaring op het gebied van etiketteermachines gevestigd. Of u nu een machine zoekt voor het etiketteren van blikken, glazen flessen of kunststof verpakkingen, bij de Groot BV bent u op het juiste adres.

In onze ruime, moderne werkplaats zijn wij in staat zijn om iedere technische uitdaging aan te gaan. Onder "machines" vindt u een uitgebreide collectie van etiketteermachines. Wij leveren gegarandeerd kwaliteitsmachines met een 100% garantie. Het waarborgen van de continuïteit van de bedrijfsvoering van onze klanten staat bij ons voorop.

Door de persoonlijke benadering, gedegen kwaliteit en het bieden van een uitstekende service tegen een scherpe prijs, waarbij de continuïteit van de bedrijfsvoering van onze klant centraal staat, zijn wij uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande leveranciers van etiketteermachines.

We ontwerpen en produceren zelf machines en daarnaast voeren we de agentschappen van LANGGUTH, SES, SUMBEL, SAUVEN, EBS en HENKEL. Wij nodigen u van harte uit om dit met eigen ogen te komen zien.

Etiketteermachine huren?

Heeft u tijdelijk een etiketteermachine of codeerapparaat nodig? Huren is de oplossing!

Heeft u een tijdelijke- of piekbezetting in uw productie om de capaciteit uit te breiden op het gebied van coderen of etiketteren? Is er geen budget of behoefte aan een investering? Dan kan het huren van één van onze codeer- of etiketteermachines de oplossing zijn. De Groot BV Heeft een een grote voorraad aan gebruikte systemen staan, zowel inkjet- als etiketteermachines. Belt u ons zodat we u direct een oplossing bieden.

Lees meer:

Etiketteermachines, maatwerk, standaard en/of gebruikt

De Groot Coding en Labelling is gespecialiseerd in etiketteermachines voor het etiketteren van allerlei producten in de voedingsindustrie en chemie. Onze etiketteermachines werken met lijm of zijn geautomatiseerd voor het aanbrengen van zelfklevende etiketten vanaf een rol. DeGroot Coding & labelling levert een breed aanbod semiautomatische en automatische etiketteermachines.

Lees meer:

Automatische etiketttermachines

De Groot BV levert turn key Industriële automatische etiketteermachines, Dit zijn professionele etiketapplicators die vaak fungeren als inline etiketteer-, druk- codeer of identificatie en marketing aanbrengsystemen op industriële of consument producten. Dit kunnen diverse technieken zijn, zoals zelfklevende etiketteren, natlijm, hotmelt applicatie maar ook thermische printers, TTR-banden en linten voor het bedrukken en aanbrengen van zelfklevende etiketten in de voedingsmiddelen-, cosmetische, chemische, farmaceutische en papierindustrie.

Lees meer:

Over De Groot B.V.

Al sinds 1925 is de Groot BV actief in de verpakkings- en etiketteerbranche. Sinds 1970 richt het bedrijf zich op de etiketteertechniek, .. lees meer 

Contact De Groot B.V.

  • Pascalweg 22, Culemborg
  • +31 (0) 345 512 747
  • +31 (0) 345 520 376
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.